DROPKICK MURPHYS

DROPKICK MURPHYS
Event on 2015-02-06 00:00:00

Fredag 06/02-2015 Sentrum Scene
DROPKICK MURPHYS
Dropkick Murphys til Sentrum Scene!
Dropkick Murphys er tilbake på Sentrum Scene etter sin maktdemonstrasjon der i fjor, da de blant annet scoret 10 av 10 hos Musikknyheter. Med en blanding av tradisjonell irsk folk-rock og punk går Dropkick Murphys på scenen med høy energi og alltid et unik show for publikum. De har til nå produsert 8 album, og de bruker flittig både banjo og trekkspill i musikken sin.

”Et band i storform, og et publikum som hverken klarte eller ville stå stille!”, skrev journalist Alyssa Nilsen i Musikknyheter etter deres siste besøk. De har også gjestet et Oslo Spektrum fylt til randen, og da skrev Harald Fossberg i Aftenposten at ”Dropkick gir ikke ved dørene, de river av låt etter låt uten pause, og nå er det like før betonggulvet i Spektrum begynner å gynge!”

Bandet ble stiftet i Massachusetts, USA helt tilbake i 1996 og har tatt verden med storm siden. De begynte i kjelleren hos en lokal barberer og ble senere en stor begivenhet med sitt årlige show på St Patricks Day i Boston. Flere av deres hiter har gjort sine seiersrunder på Billboardlisten, blant annet "The State of Massachusetts", ”I´m Shipping Up to Boston” som er fra soundtracket til storfilmen ”The Departed”, og nå med deres nyeste album ”Signed and Sealed in blood”.

Etter å ha solgt ut sine siste konserter i Norge forventes det et fullstappet Sentrum Scene den 6. februar. Man kan forvente celtic punk fra Boston og skikkelig irsk feststemning.
Bill. kr. 420,- + bill.avg. 18 år leg.
| Share Vi anbefaler også …

at Sentrum Scene
Arbeidersamfunnets plass 1
Oslo, Norway


FMBoston.com

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>